Niech nauka języków obcych stanie się przyjemna

Języki obce: wypracowania, gramatyka, szkoły językowe, egzaminy, testy FCE, CAE, CPE, tłumaczenia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   Mapa forum Sitemap

Oficjalne forum serwisów Język angielski w pigułce, FCE, CAE i CPE

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  Forum językowe Strona Główna » Materiały do nauki
Autor Wiadomość
Katarzyna F.

PostWysłany: Sro Wrz 02, 2009 12:14 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem Back to top

Kto oglądał polski film „JOB- ostatnia szara komórka” może sądzić, że SITA nauczy języka przez sen. Świetny pomysł, szkoda, że to fikcja. Trochę wysiłku trzeba włożyć. Mianowicie trzeba oddychać. Świadomie oddychać. Tak by osiągnąć stan relaksu. A dalej to już z górki. Lektor mówi, Ty słuchasz. A potem zamiana: Ty mówisz, a inni Cię już rozumieją. Powtarzasz słówka i zwroty, masz świetny akcent, płynnie dogadujesz się z obcokrajowcem.

Też fikcja?
Kto próbował? Ręka w górę Smile
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
gryxa

PostWysłany: Czw Mar 11, 2010 2:53 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem Back to top

Przy tej cenie wolę coś sprawdzonego. Zapłacić 1500 zł, żeby tylko spróbować to jednak dla mnie za dużo (chociaż nie mówię, że nigdy nie chciałam spróbować). W tym momencie płacę tyle samo za całoroczny kurs i mogę sobie na lekcję próbną pójść.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Katarzyna F.

PostWysłany: Sro Kwi 28, 2010 12:42 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem Back to top

Spróbować można bezpłatnie. Teraz można umówić się na prezentację metody i przekonać się, jak wygląda cała procedura nauki. A co do ceny... 1515 zł tyle dokładnie kosztują 4 poziomy z urządzeniem SITA. Przekładając na naukę w szkole to 4 poziomy = 4 semestry. Pokarzcie mi szkołę, gdzie za półtora tysiąca wykupicie 4 semestry nauki... Mieszkam w Warszawie i tutaj to jest raczej mission impossible. A z SITA mogę uczyć się wtedy, gdy mam na to czas i to wcale nie za takie wielie pieniądze, jak się wydaje.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat