Niech nauka języków obcych stanie się przyjemna

Języki obce: wypracowania, gramatyka, szkoły językowe, egzaminy, testy FCE, CAE, CPE, tłumaczenia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   Mapa forum Sitemap

Oficjalne forum serwisów Język angielski w pigułce, FCE, CAE i CPE

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  Forum językowe Strona Główna » Szkoły i studia językowe
Autor Wiadomość
aga-sylwia1

PostWysłany: Sob Lut 17, 2007 12:44 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem Back to top

BEZPŁATNE STUDIA W DANII ....

Jest osiem Międzynarodowych Programów Szkolnictwa Wyższego Danii realizowanych w języku angielskim jest dostępnych dla studentów zagranicznych o odpowiednich kwalifikacjach.

Studia są bezpłatne dla wszystkich studentów z UE. Super, nie?

Więcej informacji można znaleźć na stronach:
http://www.skills.pl/studia_w_Danii.htm i http://www.skills.pl/study_in_Denmark.htm
Ja się wybieram! Warto z tej okazji skorzystać!
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kattie

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 11:01 am Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem Back to top

Czy ktos słyszał o podobnych programach w Wielkiej Brytanii?

Gość

PostWysłany: Pią Lut 22, 2008 11:14 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem Back to top

Ja w tym roku jake za posrednictwem www.studiujwdanii.pl

W zeszlym roku moje 3 kolezanki wyjechaly z nimi (nic sie nie placi - zarowno rekrutacja i nic za studia) i zadowolone.

Robie mature i dolaczam do nich, a co swiat stoi otworem po studiach za granica Very Happy

Jedzie ktos ze mna Very Happy
mariolka

PostWysłany: Sob Lut 21, 2009 12:00 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem Back to top

Cześć,

Właśnie jestem w klasie maturalnej i zdecydowałam się, ze chce studiować za granicą. Zastanawiam się gdzie lepiej studiować - czy w Anglii czy w Danii po angielsku? Nie mam certyfikatu, ale czytałam na różnych forach i na www.studiazagranica.pl że do Danii nie są potrzebne te certyfikaty na niektórych uczelniach. Wiecie coś na ten temat, może ktoś się wybiera do tego kraju na studia? No a dodatek, studia w Danii są bezpłatne – super!

Mariolka
takmimow

PostWysłany: Pon Mar 09, 2009 12:20 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem Back to top

Certyfikat nie jest ci potrzebny, bo moja siostra tam pojechala z www.eduabroad.pl, zreszta chyba naweet pisze na stroniw: http://www.studiazagranica.pl/strona.php?m=studiowanie&p=dania&co=kryteria
Brykus

PostWysłany: Pią Sty 29, 2010 9:10 am Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem Back to top

Ludzie z poprzednich lat Smile
Złożyliście dokumenty przez to biuro studia Dania http://www.studiazagranica.pl

Tez mam zamiar wybrać się na studia do Danii, zdaje w tym roku maturę, szukam osób z poprzednich lat, celem dopytania na temat wyboru uczelni, kierunki już mam upatrzone.
poliglotówna

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 10:50 am Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem Back to top

Mam też sporo znajomych, którzy zdecydowali się na studia w Danii i muszę powiedzieć, że raczej wszyscy, bez wyjątku są zadowoleni... kurczę, coś w tej Danii musi więc jednak być chyba Very Happy a tak serio, to gdyby nie fakt, że już mam za sobą rok magisterki, to chyba tam bym się zdecydowała wyjechać. Zupełnie inna jakość nauczania, szczęśliwi ludzie (serio! jedna z międzynarodowych organizacji co roku tworzy ranking państw, gdzie najlepiej się żyje (jakość życia, etc) i od kilku lat Dania właśnie jest albo na pierwszym miejscu w ogóle albo w bardzo ścisłej czołówce... nie bez znaczenia jest też możliwość nauki duńskiego (zwłaszcza na tym forum należy to zaznaczyć Wink pozdrawiam i powodzenia wszystkim życzę! Smile
hauteville

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 2:02 pm Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem Back to top

A mnie osobiście dobija fakt, że studia te są po angielsku a nie po duńsku :/

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat