| Autor |
Wiadomość |
aga-sylwia1
|
Wysłany:
Sob Lut 17, 2007 12:44 pm |

|
BEZPŁATNE STUDIA W DANII ....
Jest osiem Międzynarodowych Programów Szkolnictwa Wyższego Danii realizowanych w języku angielskim jest dostępnych dla studentów zagranicznych o odpowiednich kwalifikacjach.
Studia są bezpłatne dla wszystkich studentów z UE. Super, nie?
Więcej informacji można znaleźć na stronach:
http://www.skills.pl/studia_w_Danii.htm i http://www.skills.pl/study_in_Denmark.htm
Ja się wybieram! Warto z tej okazji skorzystać! |
|
|
|
|
 |
|
|
Kattie
|
Wysłany:
Wto Wrz 11, 2007 11:01 am |

|
Czy ktos słyszał o podobnych programach w Wielkiej Brytanii? |
_________________ Got to love me - I'm the kitten! |
|
|
|
 |
aniakowlaska
Gość
|
Wysłany:
Pią Lut 22, 2008 11:14 pm |

|
Ja w tym roku jake za posrednictwem www.studiujwdanii.pl
W zeszlym roku moje 3 kolezanki wyjechaly z nimi (nic sie nie placi - zarowno rekrutacja i nic za studia) i zadowolone.
Robie mature i dolaczam do nich, a co swiat stoi otworem po studiach za granica
Jedzie ktos ze mna  |
|
|
|
|
 |
mariolka
|
Wysłany:
Sob Lut 21, 2009 12:00 pm |

|
Cześć,
Właśnie jestem w klasie maturalnej i zdecydowałam się, ze chce studiować za granicą. Zastanawiam się gdzie lepiej studiować - czy w Anglii czy w Danii po angielsku? Nie mam certyfikatu, ale czytałam na różnych forach i na www.studiazagranica.pl że do Danii nie są potrzebne te certyfikaty na niektórych uczelniach. Wiecie coś na ten temat, może ktoś się wybiera do tego kraju na studia? No a dodatek, studia w Danii są bezpłatne – super!
Mariolka |
|
|
|
|
 |
takmimow
|
Wysłany:
Pon Mar 09, 2009 12:20 pm |

|
|
|
|
 |
Brykus
|
Wysłany:
Pią Sty 29, 2010 9:10 am |

|
Ludzie z poprzednich lat
Złożyliście dokumenty przez to biuro studia Dania http://www.studiazagranica.pl
Tez mam zamiar wybrać się na studia do Danii, zdaje w tym roku maturę, szukam osób z poprzednich lat, celem dopytania na temat wyboru uczelni, kierunki już mam upatrzone. |
|
|
|
|
 |
poliglotówna
|
Wysłany:
Sro Wrz 01, 2010 10:50 am |

|
Mam też sporo znajomych, którzy zdecydowali się na studia w Danii i muszę powiedzieć, że raczej wszyscy, bez wyjątku są zadowoleni... kurczę, coś w tej Danii musi więc jednak być chyba a tak serio, to gdyby nie fakt, że już mam za sobą rok magisterki, to chyba tam bym się zdecydowała wyjechać. Zupełnie inna jakość nauczania, szczęśliwi ludzie (serio! jedna z międzynarodowych organizacji co roku tworzy ranking państw, gdzie najlepiej się żyje (jakość życia, etc) i od kilku lat Dania właśnie jest albo na pierwszym miejscu w ogóle albo w bardzo ścisłej czołówce... nie bez znaczenia jest też możliwość nauki duńskiego (zwłaszcza na tym forum należy to zaznaczyć pozdrawiam i powodzenia wszystkim życzę!  |
|
|
|
|
 |
hauteville

|
Wysłany:
Sro Wrz 01, 2010 2:02 pm |

|
|
|