Autor |
Wiadomość |
smerfoll
|
Wysłany:
Wto Maj 24, 2016 1:12 pm |

|
Ja napiszę tak, od wielu lat borykałem się z podstawowym kompleksem, jak dogadać się z Angolem, jak bezstresowo stanąć twarzą w twarz i dać zwyczajnie jakoś radę. Od kupla dostałem namiar na English For You i zacząłem kurs. Duża część zajęć to były spotkania z osobami anglojęzycznymi. Początkowo lekuteńko mnie to stresowało, ale po kilku tygodniach nawet mi się to spodobało. Kontakt z osobami z krajów anglojęzycznych był fajnym doświadczeniem, zwłaszcza, ze zawsze temat był dobrze przygotowany przez naszego polskiego lektora, mieliśmy wszystko przygotowane i wprowadzone. Wiadomo było o czym będzie konwersacja z Anglikiem/ Amerykaninem. Dlatego uważam, że opcja z dwoma lektorami w jednej grupie polski ( gramatyka i przygotowanie konwersacji) i native speraker ( sama, czysta konwersacja) jest opcją super. Ja tam ma bardzo miłe wspomnienia po kursie w English For You.
Jak komu mało gadania niech jeszcze wykorzysta pakiety w kafejce English For You, można wówczas poznać cały przekrój nativów w tej szkole. Na tip top, mało gdzie można tak pokonać słabości w mówieniu jak w ENglish For Yo |
|
|
|
 |
|
vanessa
|
Wysłany:
Pon Cze 20, 2016 4:53 pm |

|
Przyznam szczerze, że jakiś czas temu próbowałam sama nauczyć się języka w domu. Byłam przekonana, że sobie poradzę, ale niestety dosyć szybko poległam. Zrozumiałam, że bez dobrej szkoły językowej nie dam rady...Przyjaciółka poleciła mi Empik School. Jest dobrze. |
|
|
|
 |
ludwiczek
|
Wysłany:
Wto Lip 05, 2016 11:07 am |

|
Ja też chodzę do lincolna i polecam zdecydowanie. Głównie ze względu na profesjonalne podejście prowadzących i wysoki poziom. Dla mnie rewelka. |
_________________ jeśli się cofasz to tylko po to, by wziąć rozpęd |
|
|
 |
bedzialka
|
Wysłany:
Pią Sie 12, 2016 9:47 am |

|
z tym wyborem szkoły językowej to trzeba brać pod uwagę całe mnóstwo kryteriów, raz lektorzy- muszą tworzyć fajną atmosferę na zajęciach żeby chciało Ci się tam wracać ale być też wymagający bo przecież chcesz widzieć postępy, dobrze też zweryfikować w szkole ich kwalifikacje, dwa- lokalizacja najlepiej w centrum miasta zawsze bo wiadomo że najlepiej skomunikowane i gdzie się nie jest przed zajęciami to zawsze łatwo dotrzeć, jak dla mnie wszystkie te warunki spełniają w http://www.lincoln.edu.pl/ i nie zamieniłabym tego kursu absolutnie na żaden inny |
|
|
|
 |
telemorel
|
Wysłany:
Wto Lis 21, 2017 2:27 pm |

|
smerfoll napisał: |
Ja napiszę tak, od wielu lat borykałem się z podstawowym kompleksem, jak dogadać się z Angolem, jak bezstresowo stanąć twarzą w twarz i dać zwyczajnie jakoś radę. Od kupla dostałem namiar na English For You i zacząłem kurs. Duża część zajęć to były spotkania z osobami anglojęzycznymi. Początkowo lekuteńko mnie to stresowało, ale po kilku tygodniach nawet mi się to spodobało. Kontakt z osobami z krajów anglojęzycznych był fajnym doświadczeniem, zwłaszcza, ze zawsze temat był dobrze przygotowany przez naszego polskiego lektora, mieliśmy wszystko przygotowane i wprowadzone. Wiadomo było o czym będzie konwersacja z Anglikiem/ Amerykaninem. Dlatego uważam, że opcja z dwoma lektorami w jednej grupie polski ( gramatyka i przygotowanie konwersacji) i native speraker ( sama, czysta konwersacja) jest opcją super. Ja tam ma bardzo miłe wspomnienia po kursie w English For You.
Jak komu mało gadania niech jeszcze wykorzysta pakiety w kafejce English For You, można wówczas poznać cały przekrój nativów w tej szkole. Na tip top, mało gdzie można tak pokonać słabości w mówieniu jak w ENglish For Yo |
Fakt, English For You ma bardzo dużą grupę dobrych native speakers |
|
|
|
 |
|
|