|
|
| Autor |
Wiadomość |
krysiak76
|
Wysłany:
Sro Mar 24, 2010 1:54 pm |

|
Witam wszystkich , którzy chca zacząć swoją przygodę z jęz.angielskim.Moge polecic z całą stanowczością wrocławską szkołę Elephant Englis.Jest to szkoła prowadzona przez native speakera,z wieloletnim starzem.Zajęcia prowadzone są bardzo ciekawie w grupach i indywidualnie,można także umówić się do domu.
Polecam serdecznie Krysia
Elephant English
Tim Clayton
elephantenglish@elephantenglish.pl
071 794 48 65
691 534 602 |
|
|
|
|
 |
|
|
Travellingua
|
Wysłany:
Wto Maj 25, 2010 11:29 pm |

|
Powody dla których powinieneś wybrać Akademię Podróży Językowych „TRAVEL-LINGUA”
Nie obiecujemy, że nauczymy języka w trzy miesiące, 4 x szybciej, za 2 złote, podczas snu etc, ale zapewniamy, że każda lekcja przybliży znacznie do opanowania go w jak najkrótszym czasie. Będąc skuteczną Akademią Podróży Językowych pragniemy aby to nie stało się tylko pustym hasłem
Naszym atutem są szkolenia wyjazdowe do Londynu, gdzie nauczymy jak posługiwać się językiem angielskim w życiu codziennym, zasługą tego jest wykwalifikowana kadra lektorska, której osiągnięcia mnożyć by można było bez końca.
Łączymy doświadczenie i wynikającą z niego jakość, z innowacyjnością dzięki której elastycznie dostosowujemy się do oczekiwań Klienta.
Dzięki doświadczeniu zdobytym w nauczaniu języka angielskiego stworzyliśmy unikalny system nauczania. Łączący w sobie szybkość oraz lekkość przyswajania języka.
Oferując pakietowe rozwiązania gwarantujemy oszczędność czasu Klienta i zapewniamy komfort wyboru najkorzystniejszych opcji.
Tworząc ofertę uwzględniliśmy potrzeby naszych Klientów.
Dajemy do dyspozycji Klienta sprawdzony wachlarz systemu płatności za kursy oraz pakiet promocji.
Jednym z głównych obszarów naszej działalności są tłumaczenia. Każde tłumaczenie pisemne traktujemy jako osobny projekt. Dzięki dopracowanemu systemowi korekt, którym podlega każdy przyjęty do tłumaczenia tekst, możemy zagwarantować wysoką jakość wszystkich tłumacz
Dzięki znajomości języka Szekspira umożliwimy to co w inny sposób jest nieosiągalne: znalezienie dobrej pracy, poznanie nowych ludzi, samodzielny wyjazd zagranicę czy zdanie dobrze egzaminu
www.tarvel-lingua.pl
tarvel-lingua@travel-lingua.pl |
_________________ . Gwarantując profesjonalizm nauczania przeplatany niezapomnianymi przeżyciami w klimacie starego Londynu pragniemy serdecznie zaprosić Państwa do skorzystania z oferty Akademii Podróży Językowych. |
|
|
|
 |
pioro
|
Wysłany:
Wto Cze 22, 2010 12:32 pm |

|
oj szkół językowych jest dość dużo. I czasem ciężko jest się zdecydować na jakąś jedną konkretną. Jeśli chodzi o moje zdanie a propo szkół językowych to myślę, że jedną z lepszych jest Axon, która działa na terenie różnych miast m.in. Krakowa, Katowic, Bielska - Białej.
zajęcia prowadzone są w małych grupach i pracują tam sami najlepsi lektorzy. |
|
|
|
|
 |
rastaman
|
Wysłany:
Wto Lip 06, 2010 12:31 pm |

|
to prawda, każda szkoła ma co innego do zaoferowania, czasem ciężko jest się połapać co i jak i kto  |
|
|
|
|
 |
mostwantedbone
|
Wysłany:
Czw Lip 15, 2010 9:43 am |

|
Axon z tego co się orientuję, ma swoje placówki w Krakowie, Wieliczce i Olkuszu. Mówisz, że także w Katowicach i Bielsko-Białej? To widać, że firma się rozwija, to dobrze, bo słyszałem, że mają swój autorski program i są nastawieni na komunikację. Zastanawiam się nad nauką u nich. |
|
|
|
|
 |
rastaman
|
Wysłany:
Pią Lip 30, 2010 11:26 am |

|
ale żeby mogli się porównywać do speak up, który ma placówki w każdym większym mieście w kraju to nie można powiedzieć  |
|
|
|
|
 |
stewiegriffin
|
Wysłany:
Wto Sie 03, 2010 9:39 am |

|
Ja słyszałam, że szkoła AXON jest dobra. Znajomi mówili, że są małe grupy i indywidualne podejście do studentów. Nie narzekali na atmosferę. Zastanawiam się, czy tam nie pójść na kursy dokształcające CAE, ale będę musiała zasięgnąć więcej informacji  |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|